Om Amagerparkgård

Amagerparkgård er en hyggelig andelsboligforening i det gamle sundbykvarter på Amager. Vi ligger klods op ad metrostation Lergravsparken, og nyder godt af området som er rigt på muligheder – tæt på svømmehal, sportshal, fitnesscentre, bibliotek, Kløvermarken, Amager strand, masser af gode indkøbsmuligheder, samt små butikker og cafeer. Samtidig har vi blot 5-10 minutter til Nørreport station med metroen. 

Andelsboligforeningen er oprettet i 1997, og består af 133 andelsboliger. Karréen er opført i 1932, hvilket giver de enkelte lejligheder karakter. 

Andelsboligforeningen har en sund og stabil økonomi, og vi er desuden meget opmærksomme på at vedligeholde ejendommens gode standard. Som andelsforening er fællesskab og fælles ansvar naturligvis af stor betydning. Derfor har vi to faste fælles arbejdsdage om året, hvor vi samles for at få styr på diverse vedligehold af ejendom og fælles areal. Vi har et gårdanlæg med en lille legeplads, picnic-borde, tørrestativ, skraldeskur og lidt grønt til øjet. 

– Cykler kan placeres i gården eller i cykelkælder. 
– Barnevogne kan placeres i barnevognsskuret i gården. 
– 3-timers parkering på gaden.